Te Koop

Op deze pagina vindt u de paarden die momenteel te koop staan. Tevens hebben wij doorlopend jonge paarden te koop. Mocht u vragen hebben over een van de paarden of bent u geïnteresseerd, neem dan contact met ons op.

Rosydette

Fontaine TN x Cadans M | Merrie 2021 

Te koop direct van de fokker: Mooie, donkerbruine merrie van Fontaine TN x Cadans M x Krack C uit een hele fijne moederlijn. Moeder Hodette ( Elite, PROK) imponeerde als 3 jarige op de IBOP en behaalde een score van 80 punten met maar liefst een 9! voor haar fantastische draf. Grootmoeder Vodette (Ster, preferent, prestatie) heeft meerdere goede sportpaarden gegeven, waaronder de bij het Westfalen goedgekeurde hengst Ganymedes (v. Gribaldi), die onder Sönke Rothenberger internationaal dressuur loopt.

Rosydette is een knappe verschijning met een zeer aansprekend hoofd, is braaf in de omgang en staat correct op de benen.

Haar volledige pedigree is te vinden op: https://www.horsetelex.nl/horses/pedigree/2280497/rosydette

Link naar film: https://youtu.be/ZRejuQCeSgI

Prijscategorie: € 8.000 – 10.000 incl. BTW

Roxy

Kjento x All at Once | Merrie 2021 

Te koop direct van de fokker:

Aansprekende nakomeling van Kjento. Kan goed lopen met veel takt en een achterbeen dat altijd goed ondertreed. Deze jaarlingmerrie heeft correct beenwerk en een mooi exterieur. Laat zien over een goed karakter te beschikken, gaat regelmatig naar de hoefsmid en komt in de winter dagelijks in de hand.

Moeder van deze jaarling staat ook nog bij ons op stal en is ook te bezichtigen.

Komt uit de bekende Sollenburg fokkerij. Moeder Kleopatra Sollenburg is een ELITE merrie die met goede cijfers haar IBOP-test heeft behaald. Haar vader All at Once behaald momenteel mooie successen in de sport. 

Haar volledige pedigree is te vinden op: https://www.horsetelex.nl/horses/pedigree/2228729/roxy

Link naar film: https://youtu.be/b-3nC0-Czdc

Prijsklasse: € 8.000 – 10.000 incl btw