Ons Team

Wij stellen u graag voor aan ons deskundige personeel 

Stal manager

Marco is al een aantal jaren werkzaam bij stal Chavaleh. Naast zijn studie paardenhouderij en management is hij parttime aan de slag gegaan op stal. Dit was nog op de oude stal met voornamelijk de toen nog Appaloosa fokkerij.

Na zijn studie paardenhouderij is Marco door gaan studeren en heeft hij de opleiding fysiotherapie afgerond in 2014. Na een jaar parttime te hebben gewerkt als fysiotherapeut en parttime op stal is Marco in oktober 2015 volledig in dienst getreden.

Marco is als stal manager dagelijks bezig met alle klussen in en rond om de stal. Daarnaast houdt hij zich bezig met de fokkerij en het zadelmak maken van de jonge paarden.

Stalmedewerker & Amazone

Tessa is sinds 2013 werkzaam bij stal Chavaleh en is bij ons terecht gekomen doordat zij hier stage heeft gelopen. Van jongs af aan is Tessa al geïnteresseerd in paarden en al vrij snel begon zij met rijden op een manege. Na 2,5 jaar op de manege kreeg ze een aantal verzorgpaarden, waarbij de passie voor dressuur is ontstaan. Op haar 16e kocht Tessa haar eerste paard die ze zelf opleidde naar het M1. Op stal heeft zij nog een aantal paarden tot M2 niveau gereden. Naast wedstrijden rijden houd ze zich bezig met het zadelmak maken, de fokkerij en natuurlijk de overige stalwerkzaamheden. Tessa heeft paardenhouderij & management niv.4 gestudeerd aan het Groenhorst College in Barneveld.


Samara van der Eerden

Stalmedewerker & Amazone

Samara is sinds september 2019 werkzaam bij Stal Chavaleh. De passie voor paarden was al vroeg aanwezig en haar opleidingen, stages en bijbaantjes zijn dan ook zo lang ze zich kan heugen in de paardensector. Samara heeft in het verleden opleidingen bij NHB Deurne en Wageningen (Equine Leisure en Sport) gevolgd en is in het bezit van het Orun (instructie). Ook heeft ze het MSFC- gecertificeerd zadelpasdiploma behaald. In het verleden heeft Samara 6 jaar als bedrijfsleider gewerkt, hedendaags richt zij zich volledig op training en les geven. Op stal rijdt zij paarden van diverse leeftijden voor ibops, jonge paardencompetities en wedstrijden tot het hogere niveau.