Ons Team

Wij stellen u graag voor aan ons deskundige personeel 

Marco Guyt

Stal Manager

Marco is al een aantal jaren werkzaam bij stal Chavaleh. Naast zijn studie paardenhouderij en management is hij parttime aan de slag gegaan op de stal. Nadat Marco zijn studies had afgerond is hij in oktober 2015 volledig in dienst getreden.

Marco regelt op stal het management van het bedrijf. Daarnaast houdt hij zich bezig met het zadelmak en keuring klaar maken van de jonge paarden. Ook richt hij zich op de fokkerij en insemineert de fokmerries.

Tessa de Wert

Stalmedewerker & Amazone

Van jongs af aan is Tessa al ge├»nteresseerd in paarden en al vrij snel begon zij met het rijden op een manege. Na 2,5 jaar op de manege kreeg ze een aantal verzorgpaarden, waarbij de passie voor dressuur is ontstaan. Op haar 16e kocht Tessa haar eerste paard die ze zelf opleidde naar het M1. Tessa heeft de opleiding paardenhouderij en management gevolgd op het Groenhorst college in Barneveld. Tessa heeft tijdens haar opleiding hier op stal stage gelopen en is sinds 2013 volledig in dienst getreden. Op stal houdt zij zich bezig met het inrijden en keuring klaar maken van jonge paarden, het rijden van wedstrijden en de fokkerij. Ook houdt zij de social media kanalen, de site en de verkoopadvertenties bij en maakt ze de foto’s van de paarden.

Samara van der Eerden

Stalamazone

Samara is sinds september 2019 werkzaam bij Stal Chavaleh. De passie voor paarden was al vroeg aanwezig en haar opleidingen, stages en bijbaantjes zijn dan ook zo lang ze zich kan heugen in de paardensector. Samara heeft in het verleden opleidingen bij NHB Deurne en Wageningen (Equine Leisure en Sport) gevolgd en is in het bezit van het Orun (instructie). Ook heeft ze het MSFC- gecertificeerd zadelpasdiploma behaald. In het verleden heeft Samara 6 jaar als bedrijfsleider gewerkt, hedendaags richt zij zich volledig op training en les geven. Op stal rijdt zij paarden van diverse leeftijden voor ibops, jonge paardencompetities en wedstrijden tot het hogere niveau.