Nieuws

Het Veulenseizoen is begonnen!

Door Stal Chavaleh | 12 Februari 2021

Het veulenseizoen is weer van start! Vanmorgen vroeg is er een knap hengstveulen van Johnson geboren uit onze Keur sport merrie Bellamie (Krack c x Esteban). Nog 21 te gaan!

Nagano door naar tweede bezichtiging

Door Stal Chavaleh | 2 december 2020

Vandaag is onze hengst Nagano ( Indian Rock x Fairytale, fokker C, Kikkert) door verwezen naar de 2e bezichtiging van het KWPN!

No Limit door naar tweede bezichtiging

Door Stal Chavaleh | 26 november 2020

Vandaag is de door ons gefokte No Limit v. Totilas uit onze voorlopig keur NMK merrie Iresia v.Metall doorverwezen naar de tweede bezichtiging van de KWPN hengstenkeuring. Super trots op dit resultaat!
No Limit is in eigendom van Quality Stables en S. Alsabah

 

 

Jewel behaalt haar elite predikaat

Door Stal Chavaleh | 10 oktober 2020

Vandaag hebben Samara en Jewel hun Z1 debuut gewonnen met bijna 64%!  Daarmee heeft Jewel tevens haar elite predikaat behaald! Volgend jaar verwacht Jewel 3 veulens via E.T. van de hengsten Daily Diamond, Furst Dior en Ferguson. Vorig jaar hadden wij al een heel fijn bewegend Daily Diamond merrieveulen van haar, welke op prinsjesdagveiling als duurste merrie verkocht is. Dit jaar hebben we een erg mooi hengstveulen van Furst Dior, welke reeds in ons bezit is. Wij kijken nu al uit naar de veulens van volgend jaar!

Verwachte veulens 2021

Door Stal Chavaleh | 22 september 2020

Vandaag zijn de laatste drachtcontroles voor 2021 geweest en alle 23 paarden waren nog drachtig! Bekijk onderstaande lijst om te kijken welke veulens we verwachten volgend jaar.

 

Mariska voorlopig keur geworden op de keuring

Door Stal Chavaleh | 23  juli 2020

Mariska (Charmeur x Vivaldi) is op de stamboekopname voorlopig keur verklaard met een mooi puntenaantal van 75 voor zowel exterieur als beweging. We hopen op een mooie toekomst met deze geweldige merrie!

 

Magnifique Sollenburg behaalt haar ster predicaat

Door Stal Chavaleh | 24 juni 2020

Vandaag is Magnifique Sollenburg ( Daily Diamond x Tango) met 79 punten geslaagd voor de ibop in Ermelo en is daarmee ster verklaard!

 

Veulenseizoen is begonnen!

Door Stal Chavaleh | 23 maart 2020

Het veulenseizoen is bij ons begonnen! Een mooi donkerbruin hengstveulen van Jameson RS2 uit L’arieta (Ferdinand x Jazz x Goodtimes)

 

Ivory en Samara door naar het NK

Door Stal Chavaleh | 16 februari 2020

Samara en Ivory werden gister reservekampioen in de klasse M1 op de regiokampioenschappen van Noord-Holland met een super mooi percentage van 67,25%. Op naar het NK in Ermelo!

 

Monte Cristo aangewezen voor het verrichtingsonderzoek

Door Stal Chavaleh | 31 januari 2020

Vandaag heeft onze zelf gefokte hengst Monte Cristo (Totilas x Metall) zichzelf goed laten zien op de hengstenkeuring. Hij is dan ook aangewezen voor het verrichtingsonderzoek!

 

Linde voorlopig keur

Door Stal Chavaleh | 12 juli 2019

Vandaag heeft Linde’s corofino texel ( Toto Jr. X Charmeur) meegelopen op de centrale keuring in Rotterdam. Hier is zij voorlopig keur geworden!

 

Veulenseizoen is weer begonnen

Door Stal Chavaleh | 25 Maart 2019

De eerste twee veulens staan alweer op de wei. Op 28 februari is onze elite merrie Izzy (80 IBOP) bevallen van een merrie veulen van de hengst Just Wimphof, haar naam is Olivia. Het tweede veulen is geboren op 8 maart, een zwart merrie veulen van de elite merrie Ho Timeless Good (89 IBOP), haar naam is Odessa. Onze stalmedewerker Tessa heeft afgelopen week een paar mooie foto’s van onze eerste twee veulens gemaakt.

 

IBOP Lisse

Door Stal Chavaleh | 14 December 2018

Vandaag is Amber Den Heyer met de talentvolle kleopatra sollenburg (All at once x Krack C) naar Lisse geweest voor de ibop. Met 77 punten heeft kleopatra het keur predikaat gehaald! Ze behaalde achten voor onder andere haar draf, galop en rijdbaarheid. Een hele fijne merrie om mee verder te gaan in de toekomst!

De paardenkrant

Door Stal Chavaleh | 11 april 2018

Op 11 april 2018 is er een mooi stuk over de paarden van stal & Eline van Egmond haar debuut met Duvall in de Inter I in de paardenkrant geplaatst. Eline wist hier samen met Duvall een percentage van 68,45 te behalen.

Ivory en Eline door naar de Finale!

Door Stal Chavaleh | 17 maart 2018

Vandaag heeft Eline samen met Ivory (Elite ibop NMK merrie, Emmerson x Scandic) aan de selectie voor de horsefood dressuur talent competitie 2018 mee gedaan. Net zoals de 34 andere combinaties heeft zij hier een proef gereden en dat resulteerde tot de 9de plaats, wat betekent dat zij op 2 april de finale mogen rijden!

Eline van Egmond samen met Duvall naar het Nederlandse Kampioenschap

Door Stal Chavaleh | 3 februari 2018

Vrijdag is onze amazone Eline van Egmond samen met Duvall (Sansisco x Lux) vertrokken naar Ermelo om alvast te kunnen oefenen in de hoofdring van het Nederlandse Kampioenschap. Zij wisten zaterdag, op het NK, een prachtig resultaat van 66,76% in de lichte tour te halen. Eline van Egmond: “De foto spreekt boekdelen voor mij, kon echt genieten! Vond het een super gave ervaring om op dit niveau mee te mogen rijden op het Nederlandse Kampioenschap!”. Voor zowel Duvall als Eline was het een top ervaring.

Eerste veulen van het jaar

Door Stal Chavaleh | 14 februari 2018

Het 1ste veulentje van het jaar is geboren! Een merrie veulen van Vitalis uit onze topper Ho Timeless Good R-E. (Fuerst Romancier X Goodtimes, elite & 89 Ibop)

Goedgekeurde hengst

Door Stal Chavaleh | 6 februari 2018

Afgelopen weekend was de hengstenkeuring in Den Bosch. Onze Kintyre (Grand Galaxy Win x Pion) is aangewezen! Hij is verkocht in de select sale naar Schotland.

Duvall wint de prix st. George

Door Stal Chavaleh | 6 januari 2018

Duvall wint vandaag de prix st. george in Lisse met ruim 66%

2017

Hengst Kintyre door naar tweede bezichtiging in Den Bosch

Door Stal Chavaleh | 9 december 2017

Vandaag zijn wij naar Ermelo geweest om onze hengst Kintyre (Grand Galaxy Win x Pion) te bezichtigen op de eerste bezichtiging voor dressuurhengsten. Kintyre heeft zich hier prachtig laten zien en daarom zijn wij erg blij dat hij door is naar de tweede bezichtiging in Den Bosch. Op de website van kwpn.tv kunt u het filmpje van de hengst bekijken, of klik hier .

Subtop: Eline van Egmond concurrent van zichzelf

Door Hoefslag | 14 mei 2017

“In Maasdijk was Eline van Egmond vooral concurrent van zichzelf. De stalamazone van Stal Chavaleh kwam met Donavan (v.Spielberg) en Duvall (v.Sancisco) aan de start in de Lichte Tour en behaalde met beide paarden 66,64%. Van Egmond bezette daarmee de eerste twee plaatsen.”

Meer nieuws